Testimonial

Home Elements Testimonial

Opdrachtgevers aan het woord

Creating smart Ads for new global enterprises. We believe in dynamism in profile building and company branding. Our Ads are a perfect example of this. It is our professionalism that helps a brand.

We believe in dynamism in profile building and company branding.

Testimonial grid

Great value out of the mentorship program with Hans.

Testimonial Andrew Cosgrove Andrew Cosgrove, Product Marketing Manager at Diligent Corporation

I thoroughly enjoy and get great value out of the mentorship program with Hans. He always brings a new perspective to any challenges and brings visibility to opportunities to, with great guidance. Would highly recommend.  

Andrew Cosgrove

Bouwen aan een luchtkasteel

Testimonial ron van den berge
Hans heeft mij op een zeer persoonlijke en motiverende wijze bewust gemaakt van de stappen die nodig zijn om in mijn nieuwe rol als Country Manager overzicht te houden en los te komen van de waan van de dag om in alle rust de goede beslissingen te nemen. Hans zet me in mijn kracht en geeft me het vertrouwen dat ik de juiste stappen zelf kan zetten.

>>

Ron van den Berge

Zonder Hans was ik nu nog niet voor mijzelf begonnen!

Al jaren wist ik dat ik voor mijzelf wilde beginnen. Hans heeft mij geleerd situaties op een andere manier te benaderen. Hoe ik bij mijn doelstemmingen kan komen en blijven. En dat het voor mij als ADD’er belangrijk is te vertragen en mijn acties in rust en liefde uit te voeren.

Daan van Lith
Buiten-Gewoon-Doen Dagbesteding

Mijn bedrijf stroomt, mijn energie stroomt en dit is nog maar het begin!

Testimonial Lizette van Loenen, coach
Ik liep er tegen aan dat ik goed ben in mijn werk als coach, maar dat ik het ondernemer zijn nog een hele klus vond. Hans heeft mij geleerd heel praktisch naar omzetdoelen te kijken en vooral te focussen op het gevoel wat het ondernemen als coach mij brengt. Met visualisatie en hypnose heeft hij mij helpen verbinden met mijn diepe kernwaarden, mijn differentiators, en die als leidraad te gebruiken in alle keuzes die ik maak. Mijn bedrijf stroomt, mijn energie stroomt en ik heb het gevoel dat dit alleen nog maar het begin is!

>>

Lizette van Loenen