Hans Buskens #ADHD Ondernemers coach

Incompany Businesscoaching

Voor C-level en management

Incompany Businesscoaching is een combinatie van praktische bedrijfsadvisering, kennisoverdracht én coaching. Ik werk graag met directie, management én medewerkers aan een duurzame toekomst van een bedrijf. Op middellange en lange termijn. Waar staan jullie nu? Waar willen jullie heen? Wat is daarvoor nodig? Wat staat je in de weg? 

Ik ben op mijn best als er een beroep wordt gedaan op míjn tomeloze energie en jarenlange ondernemerskennis en -ervaring. Op mijn creativiteit en snelle oplossingsgericht denken. En op mijn bijzondere sensitiviteit voor de mens achter de vraag.

Uitdagingen waar ik graag mijn tanden in zet zijn onder meer strategische positionering, nieuwe proposities, slimme business-en pricingmodellen, doeltreffende (digitale) marketing en communicatie, optimalisatie van de verkoop(resultaten) en customer succes management.

 Kenmerkend is mijn praktische hands-on aanpak die start in de realiteit van vandaag de dag. Geen theoretische adviezem met dikke rapporten, maar gewoon samen met de laarzen in de klei. Aanpakken en doorpakken met de blik op de horizon!

Basis
uurtarief

175,00 / uur
  • Incidentele vragen
  • Bijzondere verzoeken (spreker)
  • Excl. voorrijkosten
  • Excl. 21% BTW