Ken je dat, die schijnbare toevalligheden die zomaar heel goed uitpakken? Het overkwam mij kort geleden nog. Na mijn laatste werkdag in het voorjaar van 2020, surfde ik doelloos wat rond op het  internet. Uit het niets stond ineens de uNLP Practitioner zomeropleiding op mijn scherm. Wat een toeval! Ik had me net voorgenomen om 3 tot 6 maanden rust te nemen om uit te vinden wat ik met de rest van mijn leven wilde doen. En ik wilde al jaren graag NLP doen, maar de studieduur van minimaal een half jaar paste nooit in mijn plannen. En dan BENG! uit het niets en precies op het juiste moment stuit ik op deze opleiding. Wat een Gelukkig Toeval! Serendipity.

Zo’n Gelukkig Toeval overkomt me eerlijk gezegd best vaak. ‘Met een gouden lepeltje in zijn bek geboren’ zeggen ze dan. In het verleden voelde ik me daar vaak een beetje  schuldig over. Pas toen een professor op Henley University me op Serendipity wees, leerde ik dat het niet helemaal puur geluk was. Dat er inderdaad zoiets als schijnbaar toeval bestaat. En dat je dit zelfs een handje kan helpen.

Lees het hele artikel op https://nlpwerkt.nl/kan-je-het-geluk-een-handje-helpen/