Onverwacht moest ik van de week ineens vol aan bak. Uitdagend maar wel supergaaf! Ik was gevraagd een presentatie te geven aan Delta Businessclub in Hillegom. Of ik als ‘succesvol ondernemer’, onder het motto ‘ondernemers leren van ondernemers’, wat wilde vertellen over míjn ondernemersreis. En met name over de periode rond en na de succesvolle verkoop van mijn bedrijf in 2019. Vijf hoogopgeleide en gevestigde, succesvolle ondernemers zaten klaar voor mijn verhaal. Dit waren geen starters! Open en nieuwsgierig, dat zeker, maar ook duidelijk niet van plan alles voor zoete koek aan te nemen. Kort en goed, de avond in een notedop: Gezellig en lekker eten met collega-ondernemers. Goede vragen, leerzame discussies en mooie inzichten. Plus een lesje in nederigheid. Het was een vruchtbaar avondje!

Nieuwsgierig naar het hele verslag van deze leerzame avond? Lees verder op NLPwerkt.nl