Mijn bedrijf stroomt, mijn energie stroomt en dit is nog maar het begin!

Testimonial Lizette van Loenen, coach

Ik heb Hans ontmoet tijdens de NLP Master, waar we tijdens de opleiding een fijne connectie hadden. Het ging al snel over het ondernemer zijn, iets waar ik toen in die tijd middenin zat. Iets waar ik tegenaan liep is dat ik goed ben in mijn werk als coach, maar dat ik het ondernemer zijn nog een hele klus vond. Financieel rondkomen van mijn bedrijf bezorgde me veel kopzorgen, waardoor het plezier in het ondernemen afnam. Ik vond het eng om mijn omzet helder te krijgen, omdat ik bang was voor een confronterende uitkomst.

Hans heeft me hierin op twee manieren fijn begeleid. Eén: de heel praktische wijze waarin we mijn administratie erbij hebben gepakt en heel basaal hebben gekeken naar mijn targets. Toen bleek dat het allemaal wel meeviel. En twee: de focus op geld minder belangrijk gemaakt door in te tunen op het gevoel wat het ondernemen als coach mij brengt. Door deze benadering voelde ik me zowel zekerder als vrijer in mijn werk en nam het gepieker af.

In verdere 1-op-1 sessies heeft Hans me met visualisaties en hypnose helpen verbinden met mijn kernwaarden, oftewel differentiators, die mij drijven in mijn werk. Omdat hij met mij naar een diepere laag in het onbewuste is gegaan, kwamen er differentiators aan het licht die ik in het dagelijks leven nooit achterhaald zou hebben. Door deze als leidraad te gebruiken in alle keuzes die ik in mijn werk maak, zorgt dit ervoor dat ik vrijwel alleen maar dingen doe die mij in mijn kern happy maken. Dat is een ontzettend fijn gevoel! Mijn bedrijf stroomt, mijn energie stroomt en ik heb het gevoel dat dit alleen nog maar het begin is van al het moois dat nog komen gaat.